Velkomen til Fredheim

Her finn du informasjon om Kviteseid pinsemenighet.
Utforsk i menyen her på nettsida, så finn du info om dei ulike virkegreinane og kva som skjer

Visjonen for menigheten lyder slik:
«Me bygger ein menighet med Jesus i sentrum,
der menneske blir sett, omfamna og utfordra

Kviteseid pinsemenighet er knytta til pinsebevegelsen i Noreg. Menighetslokalet Fredheim ligg midt i Kviteseid sentrum rett ved kommunehuset. Du er hjarteleg velkomen til våre møte og samlingar, og du kan når som helst ta kontakt.
Forstandaren kan kontaktas på tlf: 90688731,
eller på e.post: post@kviteseid-pinsemenighet.no

Følg oss facebook
Her er link til dei siste innlegg på facebooksida.

Kviteseid pinsemenighet, Fredheim

Velkommen til Kviteseid Pinsemenighet. Menigheten er en aktiv menighet med ulike virkegrener for både små og store, og på denne siden vil vi dele ting som skjer i menigheten.
Kviteseid pinsemenighet, Fredheim3 days ago
Dette skjer på Fredheim i veke 40.
Kviteseid pinsemenighet, Fredheim1 week ago
Veke 39/22 på Fredheim.
Kviteseid pinsemenighet, Fredheim1 week ago
Bøn for Kviteseid 27/9
Kviteseid pinsemenighet, Fredheim2 weeks ago
Sundag 25/9 arrangerar alle dei kristne forsamlingane i Kviteseid songkveld/konsert i Kviteseid kyrkje. Ekteparet Hilde og Espen Gundersen har kvar for seg og saman bidratt i mange år med utallege musikalske prosjekt, særleg i Grenlandsområdet. Dei lever båe av musikken, som utøvarar og som lærarar. Espen har ei stilling på Skien videregående skole (piano, singer- songwriter og studio), mens Hilde underviser songelevar privat. Hilde har kora med det ypperste av norske artistar på scene og TV, og ho var medlem av Oslo Gospel Choir i heile 10 år. Dei seinere åra er ho kjent som medlem av den populære Grenlandsbaserte trioen «Tre Sopranos»
På songkvelden i Kviteseid vil dei fremføre song og musikk frå sitt rikhaldige repertoar, og dei vil ta forsamlinga med i fellessong.
Forstandar Rolf Inge Johansen, vil dele nokre kveldstankar. Det er fri adgang, men det blir teke opp kollekt.